Raskere leveranser er på vei!

Beregnet lesetid: 2 min
Van delivering product packaging

Hos Tinware Direct undersøker vi hele tiden hvordan vi kan forbedre tjenestene våre for alle kunder. I løpet av det siste året har vi jobbet hardt med å forberede et nytt sentralt sted for virksomheten vår i Nederland. Før vi offisielt åpner dørene til lageret på nyåret, ønsket vi å dele hva denne endringen vil bety for de kommende månedene. 

 

Dutch warehouse exterior

Hvorfor gjør vi denne endringen? 

En av våre hovedutfordringer og primære mål er å sikre at vi alltid gir den raskeste leveringen til våre kunder, uavhengig av hvor de befinner seg. Enten du lanserer et nytt produkt eller søker etter fersk emballasje for en bestselgende vare, er rask levering alltid en høyeste prioritet. Vi har utallige kunder spredt rundt i Europa, og det nye lageret er perfekt posisjonert for å sikre at vi kan levere en bedre service og en raskere løsning. 

Det toppmoderne, miljøvennlige lageranlegget er utstyrt med alt vårt anerkjente logistikkteam trenger for å sikre at prosessene forblir effektive, noe som effektivt reduserer behandlingstiden. 

Hva er neste trinn? 

Teamet vårt er ivrige etter å gå mot å levere fra vår nye europeiske lokasjon så raskt som mulig. I løpet av denne overgangsperioden kan kunder som legger inn bestillinger mellom 18. desember og 8. januar oppleve en forsinkelse på 1 til 3 uker. Av denne grunn oppfordrer vi alle kunder som trenger hasteleveranser for januar til å fullføre bestillinger før denne datoen. 

 

New Dutch warehouse interior

Hvordan vil det gagne deg på lang sikt?  

Den nye flyttingen til et sentralt sted gjør at logistikkteamet vårt kan tilby raskere frakttider i hele Europa. Når denne endringen er fullt igangsatt, vil våre emballasjeprodukter av metall, tinn og stående poser ankomme dører, kontorer og varehus raskere enn noen gang før. Fra midten av januar inkluderer de nye leveringstidene: 

  • 1 virkedag – Luxembourg, Liechtenstein, Nederland 
     
  • 2 virkedager – Østerrike, Belgia, Frankrike, Tyskland 
     
  • 3 virkedager – Italia 
     
  • 4 virkedager – Bosnia, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Estland, Ungarn, Latvia, Litauen, Polen, Portugal, Slovakia, Slovenia, Spania. 
     
  • 5 virkedager – Danmark, Finland, Irland, Norge, Serbia og Montenegro, Sverige, Sveits, Romania 
     
  • 6 virkedager – Hellas 

Hos Tinware Direct er vi opptatt av å alltid gå videre og forbedre tjenestene våre der det er mulig. Å åpne dørene til vårt nye lager i Nederland er neste steg på denne reisen.  

Hvis du har flere spørsmål om denne spennende utviklingen eller du er ivrig etter å starte pakkeprosjektet ditt med vårt ekspertteam, ikke nøl med å ta kontakt i dag. 

 


Kan hende du også liker Se alt

Sustainability: protecting the environment

Velge bærekraftig emballasje: Et nøkkeltrinn mot å redde planeten

Det er ingen overdrivelse: de riktige emballasjebeslutningene kan påvirke miljøet vårt betydelig. Enten du er en liten bedriftseier eller en del av en SMB, er valgene dine viktig. Selv om det å byt...

Repurposed clip lid packaging

Låse opp potensialet: 8 kreative måter å gjenbruke emballasjen vår

Vi har samlet spennende upcycling-ideer for emballasjen vår som du kan dele med kundene dine.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lær 10 triks for å fengsle kunder med produktpakningen din

Lær hemmelighetene til fremtredende emballasjedesignvalg.