The Rabarbra Candle Company

Beregnet lesetid: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Rhubarb Candle Company lager lys i en rekke dufter ved å bruke en spesifikk blikkstil. Den familiedrevne virksomheten streber alltid etter å sikre at produktene deres oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. De bruker også bare bomullsveker og naturlig soyavoks for å lage lysene sine.

Utfordringen

Bedriften kontaktet oss angående vår skreddersydde tjeneste da de var interessert i å få preget lokkene deres. Til slutt bestemte de seg for å kjøpe våre lagerbokser for å tilpasse dem med etiketter. Bedriften bemerket at våre skreddersydde løsninger kan være en vei de ville være interessert i å utforske i fremtiden ettersom de fortsetter å vokse.

Løsningen

Vi leverte tinnemballasje til The Rhubarb Candle Company da de følte at dette var den ideelle løsningen for deres behov. Det gjorde dem i stand til å lage lys av høy kvalitet til en kostnadseffektiv pris.

Svar fra Rhubarb Candle Company:

‘’Jeg valgte Tinware fordi vi ble anbefalt det for å levere bokser av god kvalitet, i en rekke stiler og størrelser. Jeg har og ville anbefalt deg til folk, jeg har gitt opplysningene dine til 3 personer og synes produktene dine er fantastiske og leveringstiden er veldig bra.’’


Kan hende du også liker Se alt

Sustainability: protecting the environment

Velge bærekraftig emballasje: Et nøkkeltrinn mot å redde planeten

Det er ingen overdrivelse: de riktige emballasjebeslutningene kan påvirke miljøet vårt betydelig. Enten du er en liten bedriftseier eller en del av en SMB, er valgene dine viktig. Selv om det å byt...

Repurposed clip lid packaging

Låse opp potensialet: 8 kreative måter å gjenbruke emballasjen vår

Vi har samlet spennende upcycling-ideer for emballasjen vår som du kan dele med kundene dine.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lær 10 triks for å fengsle kunder med produktpakningen din

Lær hemmelighetene til fremtredende emballasjedesignvalg.