Evästeet ja tietosuojakäytäntö | Tinware Direct Siirry sisältöön

Evästeet & TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Evästeet & TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

KEITÄ ME OLEMME?

Tinware Direct Limited.

Rekisteröity toimipaikka: Crowhill Farm, Ravensden Road, Wilden, Bedfordshire, MK44 2QS, UK

Rekisteröity Englannissa ja Walesissa nro 4222223

ALV-numero: NL826499247

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

OSA 1 – MITÄ TEEMME TIEDOILLESI?

Kun ostat jotain verkkosivustoltamme, osana osto- ja myyntiprosessia tai kun teet meille kyselyn, keräämme meille antamiasi henkilötietoja, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun selaat verkkosivustoamme, saamme automaattisesti myös tietokoneesi IP-osoitteen, jotta voimme tarjota meille tietoja, jotka auttavat meitä oppimaan selaimestasi ja käyttöjärjestelmästäsi, ja joissain tapauksissa sijainti- ja yritystietosi voivat myös olla paljastettiin meille.

Jos annat tietosi ja annat meille luvan, käytämme tietojasi sähköpostin, puhelimen ja offline-yhteyksien ylläpitämiseen kanssasi, voimme lähettää sinulle sähköposteja verkkosivustostamme, yrityksen muista kaupankäyntiryhmistä, uusista tuotteista ja muut päivitykset.

Saamme myös käsitellä henkilötietojasi tiettyjä laillisia liiketoiminnallisia tarkoituksia varten, jotka sisältävät joitakin tai kaikkia seuraavista:

Jos käsittelyn avulla voimme parantaa, muokata, personoida tai muutoin parantaa palveluitamme / viestintäämme asiakkaidemme hyödyksi

  • Petosten tunnistaminen ja estäminen
  • Verkkomme ja tietojärjestelmiemme turvallisuuden parantaminen
  • Ymmärtääksemme paremmin, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustojemme kanssa
  • Postiviestinnän tarjoaminen, jonka uskomme kiinnostavan sinua
  • Määrittää myynninedistämiskampanjoiden ja mainonnan tehokkuuden
  • Jos olet B2B-asiakas ja sinulla on olemassa suhde meihin joko aiemman oston tai tekemäsi kyselyn kautta, ja uskomme, että sinun olisi hyötyä ottamalla yhteyttä tilivastaavaan parantaaksemme palvelujamme sinulle
  • Tarjoamme palveluitamme sinulle

Aina kun käsittelemme tietoja näitä laillisia liiketoiminnallisia tarkoituksia varten, varmistamme, että pidämme henkilötietosi aina oikeutettuna ja otamme nämä oikeudet huomioon. Sinulla on halutessasi oikeus vastustaa tätä käsittelyä. Muista, että jos vastustat, se voi vaikuttaa kykyymme suorittaa yllä olevia tehtäviä sinun eduksesi.

OSA 2 – SUOSTUMUS

Kuinka saat suostumukseni?

Kun annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja tapahtuman suorittamiseksi, kyselyn tekemiseksi, luottokorttisi tarkistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai oston palauttamiseksi, tarkoitamme, että annat suostumuksemme tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tarjoamme sinulle palvelumme kohdassa 1 kuvatulla tavalla.

Jos pyydämme henkilökohtaisia ​​tietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinoinnista, pyydämme sinulta joko suoraan suostumuksesi tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden sanoa ei.

Kuinka peruutan suostumukseni?

Jos olet liittynyt markkinointipalveluihimme, voit kieltäytyä käytöstä tai muuttaa viestintäasetuksiasi käyttämällä sähköpostissamme olevia tilauksen peruutuslinkkejä, soittamalla numeroon +353 (1) 592 3888 tai kirjoittamalla osoitteeseen info@tinwaredirecteu

Sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä liiketoimintatarkoituksiin, jos haluat. Muista, että jos vastustat, tämä voi vaikuttaa kykyymme suorittaa tehtäviä tai tarjota palveluita sinun hyödyksesi.

Kuinka pääset käsiksi, korjaamme, muokkaamme tai poistamme sinua koskevia henkilötietojasi

Voit päivittää, poistaa tai tehdä tietopyynnön verkkosivustomme kautta käyttämällä seuraavia linkkejä:

OSA 3 – ILMOITUS

Saamme paljastaa henkilötietosi, jos laki velvoittaa meitä tekemään niin tai jos rikot palveluehtojamme.

Saamme myös paljastaa joitain henkilötietojasi muille kolmansille osapuolille, joiden kanssa työskentelemme ja jotka auttavat meitä tarjoamaan palvelujamme, kuten rahdinantajille, tavarantoimittajille tai virastoille, joita käytämme palveluiden kehittämiseen puolestamme. Jotkut näistä palveluista saattavat sijaita Yhdistyneen kuningaskunnan ja/tai Euroopan unionin ulkopuolella.

Emme koskaan myy henkilötietojasi millekään kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin tai paljasta tietoja, joita ei tarvita palveluidemme tarjoamiseen sinulle.

OSA 4 – OSTA

Kauppaamme isännöi Shopify Inc. Ne tarjoavat meille verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

Tietosi tallennetaan Shopifyn tietovaraston, tietokantojen ja yleisen Shopify-sovelluksen kautta. Ne tallentavat tietosi suojatulle palvelimelle palomuurin takana.

Maksu:

Jos valitset suoran maksun yhdyskäytävän suorittaaksesi ostoksesi, Shopify tallentaa luottokorttitietosi. Se on salattu Payment Card Industry Data Security Standardin (PCI-DSS) kautta. Ostotapahtumatietojasi säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen ostotapahtuman suorittamiseksi. Kun tämä on valmis, ostotapahtumatietosi poistetaan.

Kaikki suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS:n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visan, Mastercardin, American Expressin ja Discoverin kaltaisten tuotemerkkien yhteinen hanke.

PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan, että myymälämme ja sen palveluntarjoajat käsittelevät luottokorttitietoja turvallisesti.

Lisätietoja saa myös lukea Shopifyn käyttöehdot (https://www.shopify.com/legal/terms) tai tietosuojalausunto (https://www. .shopify.com/legal/privacy).

OSA 5 – KOLMAS OSAPUOLI

Yleensä käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja paljastavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta he voivat suorittaa meille tarjoamansa palvelut.

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuyhdyskäytävällä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen osalta, jotka meidän on annettava niille ostoihin liittyvissä tapahtumissasi.

Suosittelemme, että luet näiden palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt, jotta ymmärrät, kuinka nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietojasi.

Muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat saattavat sijaita eri lainkäyttöalueella tai niillä saattaa olla toimintoja eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät jatkaa tapahtumaa, johon liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluja, tietosi voivat joutua sen lainkäyttöalueen lakien alaisiksi, jolla palveluntarjoaja tai sen toimitilat sijaitsevat.

Esimerkiksi jos olet Kanadassa ja tapahtumaasi käsittelee Yhdysvalloissa sijaitseva maksuyhdyskäytävä, tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilötietosi saattavat olla Yhdysvaltain lainsäädännön, mukaan lukien Patriot, paljastamisen alaisia. Act

Kun poistut myymälämme verkkosivustolta tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme käyttöehdot eivät enää koske sinua.

Linkit

Kun napsautat myymälässämme olevia linkkejä, ne saattavat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan niiden tietosuojalausunnot.

OSA 6 – TURVALLISUUS

Henkilötietojesi suojaamiseksi ryhdymme kohtuullisiin varotoimiin ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei sopimattomasti hukata, käytetä väärin, käsiksi, paljastaa, muuttaa tai tuhota.

Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan SSL-tekniikalla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään Internetin tai elektronisen tallennustavan lähetystapa ei ole 100 % turvallinen, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.

OSA 7 – Evästeet

Tässä on luettelo verkkosivustollamme käytetyistä evästeistä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko poistaa evästeet käytöstä vai et. Voit tarkastella koko evästekäytäntöämme tällä sivulla

Shopify

Verkkosivustomme käyttää Shopify CMS:ää palvelujen, mukaan lukien maksuyhdyskäytävän, tarjoamiseen.

_session_id, yksilöllinen tunnus, istuntokohtainen, Sallii Shopifyn tallentaa tietoja istunnostasi (viittaus, aloitussivu jne.).

 _shopify_visit, tietoja ei säilytetä, Pysyvä 30 minuuttia viimeisestä vierailusta, Käyttää verkkosivustomme palveluntarjoajan sisäinen tilastoseuranta käyntien määrän tallentamiseen

 _shopify_uniq, tietoja ei säilytetä, vanhenee seuraavan päivän keskiyöllä (vierailijaan nähden), Laskee yksittäisen asiakkaan kaupassakäyntien määrän.

kärry, ainutlaatuinen tunnus, pysyvä 2 viikkoa, Tallentaa tietoja ostoskorin sisällöstä.

 _secure_session_id, yksilöllinen tunnus, istunto

 storefront_digest, ainutlaatuinen tunnus, määrittelemätön Jos kaupalla on salasana, sitä käytetään sen määrittämiseen, onko nykyisellä kävijällä pääsy.

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia verkkosivustojen käyntien ja sivuston käytön seuraamiseen, jotta voimme kertoa meille tehokkuudesta.

Voit poistaa tämän palvelun käytöstä täällä

Zoho Sales IQ

Tätä palvelua käytetään olemassa olevien, sivustoa käyttävien asiakkaiden seurantaan. Näin voimme tarjota parasta mahdollista palvelua näille asiakkaille. Palvelu linkittää CRM-järjestelmämme asiakastietueeseen ja tarjoaa selaus- ja tiedustelutietoja, jotka on tehty verkkosivustolle, mikä auttaa meitä auttamaan asiakkaitamme paremmin

Takaisin varastossa

Tätä palvelua käytetään ilmoittamaan meille asiakkaista, jotka tarvitsevat tuotteita, jotka ovat loppuneet, jotta voimme ilmoittaa heille, kun tuote on jälleen saatavilla

Viimeksi katsotut tuotteet

Käytämme tätä tarjotaksemme sinulle tietoja äskettäin katsomistasi tuotteista, jotta navigointi olisi nopeaa.Nämä tiedot tallennetaan selaimeesi, joten kun palaat verkkosivustolle, edellinen navigointisi näkyy edelleen

Googlen uudelleenmarkkinointi

Googlen uudelleenmarkkinoinnin avulla voimme kohdistaa mainonnan asiakkaillemme, jotka ovat aiemmin selanneet verkkosivustojamme. Nämä mainokset saattavat näkyä muilla verkkosivustoilla ja sivuilla, joilla käyt Internetissä, joko Googlen tai muun kolmannen osapuolen toimittajan näyttämänä. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat voivat myös käyttää omia evästeitään.

Voit kieltäytyä näistä palveluista täällä

Johda Forensics

Lead Forensics -palveluita käytetään tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, jotka saattavat tarvita lisätukea tilivastaavalta verkkotoimintansa perusteella

Trustpilot

Käytämme Trustpilotilla riippumattomia arvioita palveluistamme oston jälkeen.

OSA 8 – MITÄ VALINTASI OLETTE Evästeiden suhteen?

Jos haluat poistaa evästeet tai ohjeistaa selaimesi poistamaan tai kieltäytymään evästeistä, käy selaimesi ohjesivuilla. Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeet tai kieltäydyt hyväksymästä niitä, et ehkä pysty käyttämään kaikkia tarjoamiamme ominaisuuksia, et ehkä pysty tallentamaan asetuksiasi ja jotkin sivuistamme eivät välttämättä näy oikein.

OSA 9 – SUOSTUMUSIKÄ

Tätä sivustoa käyttämällä vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi salli kaikkien alaikäisten huollettavien käyttää tätä sivustoa.

OSA 10 – MUUTOKSET TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Varaamme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulla. Jos teemme olennaisia ​​muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa käytämme ja/tai paljastamme niitä. se.

Jos yrityksemme ostetaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.

KYSYMYKSIÄ JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat: tarkastella, korjata, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietojamme, rekisteröidä valituksen tai haluat vain lisätietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa info@tinwaredirect.eu tai käymällä seuraavilla sivuilla:

Evästekäytäntö

Evästeet JA PALVELUMME

Tinware Direct Limited käyttää evästeitä osoitteessa tinwaredirect.eu. Käyttämällä näitä palveluita hyväksyt evästeiden käytön.

Evästekäytäntömme selittää, mitä evästeet ovat, kuinka käytämme evästeitä, kuinka kolmannet osapuolet, joiden kanssa saatamme tehdä yhteistyötä, voivat käyttää evästeitä palveluissamme, valinnat evästeiden suhteen ja lisätietoja evästeistä.

OSA 1 – MITÄ Evästeet OVAT

Evästeet ovat pieniä tekstinpätkiä, jotka selain lähettää vierailemasi verkkosivuston kautta. Evästetiedosto tallennetaan selaimeesi ja sen avulla palvelu tai kolmas osapuoli tunnistaa sinut ja tekee seuraavasta vierailustasi helpompaa ja palvelusta hyödyllisemmän. Evästeet voivat olla "pysyviä" tai "istuntokohtaisia" evästeitä.

OSA 2 – MITEN KÄYTTÄMME Evästeitä

Kun käytät ja käytät Palvelua, voimme sijoittaa selaimeesi useita evästetiedostoja. Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Palvelun tiettyjen toimintojen käyttöönotto
  • Analytiikan tarjoaminen, asetusten tallentaminen
  • Mahdollistaa mainosten toimituksen, mukaan lukien käyttäytymiseen perustuva mainonta

OSA 3 – ERILAISTAVAT EVÄSTEET

Ensimmäisen osapuolen evästeet

Me asetamme nämä evästeet, ja vain verkkosivustomme voi lukea niitä. Lisäksi voimme käyttää toista yritystä analysoimaan verkkosivuston käyttöä ja käyttäytymistä, ja he voivat asettaa omia evästeitään tätä varten.

Kolmannen osapuolen evästeet

Nämä ovat muut yritykset, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluamme.

Jotkin sivut sisältävät sisältöä muilta sivustoilta, kuten maksuyhdyskäytäviä, YouTube-videoita tai muita sivuston hallintaan tarvittavia palveluita. Ne voivat asettaa omat evästeensä ja niillä on erilliset käytännöt tämän kattamiseksi. Lisäksi, jos jaat kuvan tai sivun sosiaalisessa mediassa tai muussa palvelussa, selaimellesi voidaan sijoittaa eväste.

Mainosevästeet

Näitä evästeitä käytetään seuraamaan selaustottumuksia eri verkkosivustoilla, jotta voit näyttää sinulle selaushistoriasi perusteella tiettyä ja asiaankuuluvaa kohdennettua mainontaa.

Käytämme Palvelussa sekä istunto- että pysyviä evästeitä

Istuntoevästeet

Nämä evästeet tallennetaan, kun selaat verkkosivustoa, ja ne poistetaan selaimesta, kun suljet selaimen.

Pysyvät evästeet

Nämä evästeet tallennetaan tietokoneellesi, eikä niitä poisteta, kun suljet selaimen.

Käytämme pysyviä evästeitä muistaaksemme aiempien vierailujesi asetukset, kuten ostoskoriin jättämäsi tuotteet.

Muu seuranta

Jotkin käyttämämme kolmannen osapuolen palvelut voivat käyttää muita tekniikoita, kuten komentosarjoja, GIF-kuvia tai majakoita, seuratakseen verkkosivuston käyttöä ja lisätietoja sinusta. Nämä tiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, laitteen, jolla selaat, tai sijaintisi.

OSA 4 – KÄYTTÄMÄMME Evästeet

Tärkeät evästeet

Näitä evästeitä käytetään varmistamaan, että palvelumme toimivat oikein. Ilman niitä emme pystyisi tarjoamaan sinulle palvelua.

  • Nämä palvelut voivat sisältää:
  • Kirjautuminen tiliisi
  • Muistan sinut kassalla
  • Petostentorjunta

Funktionaaliset evästeet

Näitä evästeitä käytetään mukauttamaan selauskokemustasi, muistamaan mieltymyksesi, aiemmin katsotut tuotteet ja muut mukautukset. Näitä käytetään auttamaan selaamistasi, mikä helpottaa tarvitsemiesi tuotteiden ja tietojen löytämistä.

Suorituskykyevästeet

Nämä evästeet auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käytät verkkosivustoamme ja palveluitamme. Näitä tietoja käytetään parantamaan palveluamme ja verkkokokemustasi.

Shopify

Verkkosivustomme käyttää Shopify CMS:ää palvelujen, mukaan lukien maksuyhdyskäytävän, tarjoamiseen.

_session_id, yksilöllinen tunnus, istuntokohtainen, Sallii Shopifyn tallentaa tietoja istunnostasi (viittaus, aloitussivu jne.).

 _shopify_visit, tietoja ei säilytetä, Pysyvä 30 minuuttia viimeisestä vierailusta, Käyttää verkkosivustomme palveluntarjoajan sisäinen tilastoseuranta käyntien määrän tallentamiseen

 _shopify_uniq, tietoja ei säilytetä, vanhenee seuraavan päivän keskiyöllä (vierailijaan nähden), Laskee yksittäisen asiakkaan kaupassakäyntien määrän.

kärry, ainutlaatuinen tunnus, pysyvä 2 viikkoa, Tallentaa tietoja ostoskorin sisällöstä.

 _secure_session_id, yksilöllinen tunnus, istunto

 storefront_digest, ainutlaatuinen tunnus, määrittelemätön Jos kaupalla on salasana, sitä käytetään määrittämään, onko nykyisellä kävijällä pääsy

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia verkkosivustojen käyntien ja sivuston käytön seuraamiseen, jotta voimme kertoa meille tehokkuudesta.

Voit poistaa tämän palvelun käytöstä täällä

Zoho Sales IQ

Tätä palvelua käytetään olemassa olevien, sivustoa käyttävien asiakkaiden seurantaan. Näin voimme tarjota parasta mahdollista palvelua näille asiakkaille. Palvelu linkittää CRM-järjestelmämme asiakastietueeseen ja tarjoaa selaus- ja tiedustelutietoja, jotka on tehty verkkosivustolle, mikä auttaa meitä auttamaan asiakkaitamme paremmin

Takaisin varastossa

Tätä palvelua käytetään ilmoittamaan meille asiakkaista, jotka tarvitsevat tuotteita, jotka ovat loppuneet, jotta voimme ilmoittaa heille, kun tuote on jälleen saatavilla

Viimeksi katsotut tuotteet

Käytämme tätä tarjotaksemme sinulle tietoja äskettäin katsomistasi tuotteista, jotta navigointi olisi nopeaa. Nämä tiedot tallennetaan selaimeesi, joten kun palaat verkkosivustolle, edellinen navigointisi näkyy edelleen

Googlen uudelleenmarkkinointi

Googlen uudelleenmarkkinoinnin avulla voimme kohdistaa mainonnan asiakkaillemme, jotka ovat aiemmin selanneet verkkosivustojamme. Nämä mainokset saattavat näkyä muilla verkkosivustoilla ja sivuilla, joilla käyt Internetissä, joko Googlen tai muun kolmannen osapuolen toimittajan näyttämiä. Nämä kolmannen osapuolen toimittajat voivat myös käyttää omia evästeitään.

Voit kieltäytyä näistä palveluista täällä

Johda Forensics

Lead Forensics -palveluita käytetään tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, jotka saattavat tarvita lisätukea tilivastaavalta verkkotoimintansa perusteella

Trustpilot

Käytämme Trustpilotilla riippumattomia arvioita palveluistamme oston jälkeen.

OSA 5 – KOLMANSIEN OSAPUOLEN Evästeet

Omien evästeidemme lisäksi voimme käyttää myös erilaisia ​​kolmannen osapuolen evästeitä palvelun käyttötilastojen raportoimiseen, mainosten toimittamiseen Palvelussa ja sen kautta ja niin edelleen.

Jos poistat kolmannen osapuolen evästeet käytöstä, saatat huomata, että jotkin verkkosivuston palvelut ja ominaisuudet eivät välttämättä toimi odotetulla tavalla.

OSA 6 – MITÄ VALINTASI OLETTE Evästeiden suhteen?

Jos haluat poistaa evästeet tai ohjeistaa selaimesi poistamaan tai kieltäytymään evästeistä, käy selaimesi ohjesivuilla. Huomaa kuitenkin, että jos poistat evästeet tai kieltäydyt hyväksymästä niitä, et ehkä pysty käyttämään kaikkia tarjoamiamme ominaisuuksia, et ehkä pysty tallentamaan asetuksiasi ja jotkin sivuistamme eivät välttämättä näy oikein.

OSA 7 – MISTÄ LÖYDÄT LISÄÄ TIETOA Evästeistä?

Voit saada lisätietoja evästeistä seuraavilta kolmansien osapuolien verkkosivustoilta:

Kaikki evästeistä: http://www.allaboutcookies.org/

Network Advertising Initiative: http://www.networkadvertising.org/

.